ES RECORDA QUE ESTÀ PROHIBIT DONAR MENJAR A ANIMALS VAGABUNDS, SEGONS L’ORDENANÇA MUNICIPAL D’ANIMALS DOMÈSTICS D’ONDARA

Ondara, 25.11.21. Des de la Regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament d’Ondara es recorda a la ciutadania que, segons arreplega l’ordenança municipal d’Animals Domèstics, està prohibit donar menjar en la via i espais públics a animals vagabunds.

D’altra banda, es remarca la necessitat que la gent informe al departament policial d’Ondara si existeix alguna colònia de gats que no estiga controlada per la Policia, ja que els voluntaris s’encarregaran de donar-los menjar, de dur-los al veterinari si cal, etc. La intenció és que informen la Policia que hi ha una colònia de gats en una zona determinada, en compte de donar-los menjar sense informar.

Si alguna persona està interessada a col·laborar amb la Protectora d’Animals d’Ondara, pot contactar amb la Regidoria de Benestar Animal, que està dirigida per Pere Picornell.

*REGIDORIA DE BENESTAR ANIMAL*

Publicado en Ajuntament.