la XARXA COMARCAL D’IGUALTAT MARINA ALTA llança un Mapa de Recursos comarcals en matèria de Violència de Gènere

?➡ Hui, 25 de novembre Dia Internacional contra les Violències masclistes, la XARXA COMARCAL D’IGUALTAT MARINA ALTA llança un Mapa de Recursos comarcals en matèria de Violència de Gènere. Amb la finalitat de facilitar l’accés i la informació a la població, el Mapa de Recursos comarcals en matèria de Violència de Gènere és una ferramenta que recopila els serveis públics de la Marina Alta per a l’atenció de dones i menors víctimes de violència de gènere.Es tracta d’un web d’últimes tecnologies, codis optimitzats per a facilitar accés des de diferents navegadors, càrrega fiable i ràpida, disseny “responsive” prioritzant Mobile First, i web en scrolling. Està estructurada en tres apartats, en funció al motiu de la consulta: Emergència, Denúncia i Assessorament. També hi ha opció de traducció immediata de valencià/castellà. No obstant això, l’any vinent està previst traduir-la a més idiomes. Esperem que siga útil! A fer difusió!

https://lliuresdeviolencia.com/

Publicado en Actualitat, Associacions.