L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA, OR EN L’AUTONÒMIC JECV ONE WALL PARELLES EN CATEGORIA INFANTIL

Arnau Mas i Dani Serra s’alcen amb el campionat en la final celebrada a Massamagrell

Ondara, 22.11.21. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, coordinada per Juanma Garrido i entrenada per Arnau Oliver i Raül Blasco, va participar aquest passat diumenge 21 de novembre a Massamagrell (València) en la fase final autonòmica dels JECV one wall parelles, aconseguint l’or autonòmic en la categoria infantil amb la parella Ondara A, integrada per Arnau Mas i Dani Serra.

Massamagrell va acollir ahir les fases finals dels XL Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de One Wall Parelles en les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil, amb 26 escoles de Castelló, València i Alacant que presentaren més de 50 equips.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va aconseguir arribar a la fase final autonòmica JECV onewall parelles amb un total de 4 equips: aleví (Joan Garrido-Alma Contrí), infantil A (Arnau Mas-Dani Serra), infantil B (Uxue Arbona-Íker Costa) i cadet (Àlex Serra-José Miguel Sastre-Andreu Mullor); aconseguint guanyar el campionat amb l’equip infantil Ondara A, format per Dani Serra i Arnau Mas.

La Regidora d’Esports, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als integrants de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara per l’èxit d’haver arribat a la final autonòmica i els bons resultats aconseguits.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

QUADRE D’HONOR JECV ONEWALL PARELLES:

BENJAMÍ:

1º Vinalesa A

2º Meliana A

3º Polinyà de Xúquer C

4º Moixent

ALEVÍ:

1º Massamagrell

2º Meliana A

3º El Genovés

4º La Murtera A

INFANTIL:

1º Ondara A

2º Meliana A

3º Moixent A

4º Meliana C

CADET:

1º Algímia d’Alfara

2º Beniarbeig-El Verger A

3º Beniarbeig-El Verger B

4º IES Patraix

JUVENIL:

1º Beniarbeig-El Verger A

2º Moixent

3º Beniarbeig-El Verger C

4º Beniarbeig-El Verger B

Publicado en Actualitat, Esports.