EL 25 DE NOVEMBRE, ONDARA COMMEMORA EL DIA INTERNACIONAL PER L’ELIMINACIÓ DE LES VIOLÈNCIES CONTRA LES DONES AMB LA XERRADA “VIOLÈNCIA DE GÈNERE I ELS CENTRES DONA 24H” I AMB LA PERFORMANCE “NO PUC RESPIRAR” DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE TEATRE

Ondara, 22.11.21. Aquest dijous 25 de novembre es commemora el Dia Internacional per l’eliminació de les Violències contra les Dones, i des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, s’ha programat la xerrada «Violència de gènere i els centres Dona 24 hores», que anirà a càrrec de les tècniques del Centre Dona 24 hores de Dénia. La xerrada es realitzarà aquest dijous 25 de novembre a les 18.30 hores a la Casa de Cultura d’Ondara. Aquesta xerrada s’emmarca en les activitats propostes per la Comissió d’Igualtat d’Ondara, que des del passat mes d’octubre està oferint xerrades – col·loqui mensuals, obertes a tota la ciutadania, amb la participació de persones i col·lectius vinculats amb la defensa de la igualtat i el treball contra la violència de gènere, segons ha recordat la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara, Raquel Mengual.

La Regidoria d’Igualtat d’Ondara ha impulsat també per a aquest dijous 25 de novembre, la realització d’una performance titulada «No puc respirar» que oferirà l’Escola Municipal de Teatre d’Ondara a les 20 hores a la Plaça del Convent.

Des de la Regidoria d’Igualtat s’ha convidat a tota la ciutadania d’Ondara a acudir als actes commemoratius contra la violència masclista.

«PROU DE VIOLÈNCIES CONTRA LES DONES»

Publicado en Actualitat, Cultura.