LLIURAMENT DELS PREMIS DEL CONCURS DE DIBUIX DEL 9 D’OCTUBRE DEL CEIP SANCHIS GUARNER D’ONDARA

Ondara, 17.11.21. Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara s’ha comunicat quines han estat les alumnes guanyadores del Concurs de Dibuix per a commemorar el 9 d’octubre del CEIP Sanchis Guarner, amb el tema «Els valencians, les valencianes i les nostres tradicions». Un concurs que ha comptat amb la participació de tots els xiquets i xiquetes de primària. Les premiades han estat:

– 1er. Cicle: Blanca Garcia Mestre de 1er. B

– 2on Cicle: Sara Céspedes de 4t D

– 3er. Cicle: Júlia Alemany Soler de 5é C

Recentment, totes les obres presentades al concurs es van poder visitar a la Casa de Cultura d’Ondara, en l’exposició amb tots els dibuixos que van presentar els/les alumnes, perquè pogueren votar totes les persones que acudiren a veure la mostra. Els premis han sigut lots de material de dibuix. El lliurament dels premis s’ha realitzat al CEIP Sanchis Guarner amb la presència de la Regidora de Cultura, Raquel Mengual, la tècnica de Cultura, Ximi Vives, el director del CEIP, Raül Lara, i la cap d’estudis, Reme Bahamonde.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.