LA POLICIA LOCAL D’ONDARA OFERIRÀ UN CIRCUIT D’EDUCACIÓ VIÀRIA AQUEST CAP DE SETMANA AL COSTAT DEL PRADO, COINCIDINT AMB LA FIRA D’ONDARA

Ondara, 16.11.21. Aprofitant la celebració, aquest cap de setmana (20 i 21 de novembre), de la Fira de Comerç Local d’Ondara al Prado i de la Fira d’Animals a la Plaça de Bous (actes emmarcats en la Fira de Fires d’Ondara 2021 organitzada per l’Ajuntament d’Ondara), des de la Policia Local d’Ondara s’instal·larà un circuit d’educació viària per a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys (edats de l’etapa d’educació primària).

Segons ha avançat el Cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano, des de la unitat de Grup Educació Viària Agent Tutor (GEVAT) de la Policia Local d’Ondara, es pretén així oferir educació viària d’una forma segura, instructiva i divertida, per a tots els xiquets i xiquetes. El circuit constarà de carrils, senyals de circulació, semàfors, passos de vianants, etc. A més, s’instal·larà una carpa perquè els participants que realitzen el circuit correctament, puguen obtindre el carnet que els acredite com a “bon policia”.

El circuit d’educació viària s’habilitarà en la part posterior del Prado, al carrer Vicent Andrés Estellés, el dissabte 20 i diumenge 21 de novembre de 2021 en horari de matí i vesprada. Per a participar, els xiquets i xiquetes podran portar la seua pròpia bicicleta o patinet, i també hi haurà tricicles a disposició dels més menuts.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.