AQUEST DIUMENGE 21 DE NOVEMBRE, DINS DE LA FIRA DE FIRES D’ONDARA, RUTA TEATRALITZADA PEL CASC HISTÒRIC D’ONDARA

Ondara, 16.11.21. Aquest cap de setmana, 20 i 21 de novembre, tindrà lloc el plat fort de la Fira d’Ondara 2021, la Fira de Fires.

Coincidint amb la celebració de la Fira de Comerç Local al Prado i de la Fira d’Animals a la Plaça Bous, aquest diumenge 21 de novembre s’oferirà una Ruta teatralitzada al patrimoni local pel casc històric d’Ondara a càrrec de l’Escola Municipal de Teatre d’Ondara, titulada «Vides i temps del nostre poble».

El punt de trobada serà a la taquilla de la Plaça de Bous d’Ondara, el diumenge 21 de novembre a les 11 hores. L’aforament està limitat a un màxim de 35 persones; per això cal realitzar inscripció prèvia en www.agendaondara.es ; per telèfon al 677977201, o de forma presencial a la Casa de Cultura d’Ondara.

REGIDORIA DE CULTURA * REGIDORIA DE PATRIMONI

*AJUNTAMENT D’ONDARA*

Cal recordar que Ondara celebra la seua Fira de Fires del 13 al 28 de novembre, i els tres caps de setmana hi ha Fira d’ Atraccions, Concurs de Tapes en establiments locals i Concerts i actuacions en La Joia de la Cultura. Quant al plat fort de la Fira arriba aquest cap de setmana 20 i 21 de novembre, amb la Fira de Comerç Local al Prado, la Fira d’Animals a la Plaça Bous, Art amb ADAMA i la Ruta teatralitzada pel casc històric d’Ondara a càrrec de l’Escola Municipal de Teatre d’Ondara

ONDARA – FIRA DE FIRES D’ONDARA DES DE 1690

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.