FINS AL 28 DE NOVEMBRE ES POT VISITAR L’EXPOSICIÓ PLÀSTICA «DONES + ART» A LA TORRE DEL RELLOTGE I CASA DE CULTURA D’ONDARA

Ondara, 16.11.21. Dins de la programació cultural elaborada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara (dirigida per Raquel Mengual) per a aquest mes de novembre, les dones tenen molt a dir en l’àmbit artístic.

Des del passat 5 de novembre i fins al diumenge dia 28, es pot visitar en dues seus expositives (la sala d’exposicions de la Casa de Cultura i la Torre del Rellotge) la mostra “Dones + Art”, creada a mesura per a aquests espais, per part de vuit dones artistes plàstiques: Mariví Puigcerver, Blanca Hernando, Mari Marí, Mar Fornés, M. José Cholbi, Fina Gilabert, Mari Casado i M. Isabel del Piero. Vuit artistes plàstiques, cadascuna en el seu estil, han creat unes impactants obres en què es pot trobar tot tipus de materials: pintura, brodats, teles…

Les visites a “Dones + art” es poden realitzar a la Sala d’Exposicions i a la Torre del Rellotge en horari de la Casa de Cultura.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

#Ondara

#CulturaSegura

Publicado en Actualitat, Cultura.