800 PERSONES GAUDEIXEN DE L’ESPECTACLE DE DANI MIQUEL A L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA

Ondara, 15.11.21. Ahir diumenge 14 de novembre, dins de la programació cultural d’Ondara emmarcada al projecte La Joia de la Cultura per a fer “cultura segura”, i englobada en la programació especial que ha impulsat la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara (dirigida per Raquel Mengual) amb motiu de la Fira d’Ondara 2021, va tindre lloc l’espectacle de Dani Miquel, “Desfem”, que va agradar d’allò més a les prop de 800 persones que van assistir com a públic als dos passes de l’espectacle, realitzats ahir a l’Auditori Municipal d’Ondara.

El tema de «Desfem» va ser el reciclatge, i tant els assistents de la primera com els de la segona sessió s’ho van passar molt bé. Després de cadascuna de les sessions, Dani Miquel va eixir al carrer per a que els xiquets i xiquetes que volgueren, es feren fotos amb ell. A més, al primer espectacle, va dedicar una cançó als /les alumnes de les classes confinades del col·legi Sanchis Guarner d’Ondara. També va donar les gràcies a l’Ajuntament d’Ondara per haver apostat per ells, malgrat haver tingut que ajornar en dues ocasions l’espectable per motius climatològics, ja que els beneficiaris al final eren els xiquets i xiquetes del nostre poble.

En «Desfem», Dani Miquel vol conscienciar a menuts i majors de la necessitat d’estimar i cuidar el medi ambient. I la solució està en els més menuts. Vivim en pobles i ciutats envoltats d’un medi ambient que ens cal estimar i cuidar. I així ho fem amb els xicotets gestos i accions que infants i adults fem a diari a les nostres cases o a l’escola. Amb les cançons de l’espectacle, de la mà de DANI MIQUEL i els MA·ME·MI·MO·MÚSICS, coneixem el monstre CRIVET, aprenem què és l’economia circular, entenem la necessitat de reciclar i a quin contenidor hem de llançar cada residu, i el més important, aprenem que el món és la nostra casa, i mantenir-lo viu depèn de totes i tots. Aquest espectacle ha esdevingut en l’edició d’un llibre-cd il·lustrat amb totes les cançons i el text teatral de l’espectacle. El disc DESFEM ha estat guardonat com a millor disc de música familiar als III Premis Carles Santos de la música valenciana que atorga l’Institut Valencià de Cultura.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.