NOVA MOTOCICLETA PER A MILLORAR EL SERVEI DE LA POLICIA LOCAL D’ONDARA

Permetrà una major agilitat dels agents davant de possibles incidències

Ondara, 11.11.21. La Policia Local d’Ondara compta amb un nou vehicle per a millorar el servei que es presta a la ciutadania d’Ondara. Es tracta d’una motocicleta de 300cc, que ve a substituir a la motocicleta de què disposava la Policia Local, després d’11 anys de funcionament.

Aquesta nova dotació va ser presentada el diumenge 7 de novembre, coincidint amb la Cursa Solidària, amb la presència de l’Alcalde i responsable de l’àrea de Seguretat Ciutadana, José Ramiro. Amb aquesta adquisició, es dotarà de major agilitat als agents davant de possibles incidències, segons ha indicat el Cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.