El 13 DE NOVEMBRE COMENÇA EL II CONCURS DE TAPES DE LA FIRA D’ONDARA 2021

El II Concurs de Tapes Fira d’Ondara se celebrarà en 9 locals de restauració, del 13 al 28 de novembre

Ondara, 10.11.21. Enguany 2021, el II Concurs de Tapes Fira d’Ondara 2021, que se celebra en els propis bars i restaurants locals del 13 al 28 de novembre, inclou tres caps de setmana, per a potenciar el sector durant el tradicional mes dedicat a la fira. S’ha establit per a enguany un horari mínim en què s’hauran de servir les tapes de concurs: d’11 a 13 hores i de 19 a 21 hores. Segons ha detallat el Regidor d’Associacionisme, Miguel Gomis, el II Concurs de Tapes, que tan bon resultat va donar l’any passat, compta amb propostes un premi a la millor tapa del poble (premi dotat econòmicament amb 400 euros per al bar o restaurant guanyador, i 200 per al segon), i un sorteig de sopar per als clients que hagen completat el 70% de les tapes participants.

En el II Concurs de Tapes de la Fira d’Ondara 2021 participaran 9 bars i restaurants locals: Centre Social, La Xata de Sole, La Parada, Tasta’m, Gallego, Café Sendra, El Bosc, Bar Prado, i Bar Tia Maria.

La participació per a tots els establiments del sector de la restauració d’Ondara és gratuïta. Cada establiment participant ha elaborat una tapa per a participar en el concurs, on el seu preu de venda és de tapa més una canya de cervesa o una copa de vi, per 3 euros. La clientela que participe en el concurs, haurà d’omplir el “passaport” o fullet del concurs de tapes, votant cada tapa, i segellant-ho en cada bar o restaurant participant. Quan el client haja degustat el 70 % de les tapes presentades al concurs podrà depositar el tríptic en qualsevol de les urnes exposades en els establiments.

**AJUNTAMENT D’ONDARA**

Publicado en Actualitat, Ajuntament.