LA IV CURSA SOLIDÀRIA D’ONDARA 2021 VA RECAPTAR AHIR MÉS DE 7.000 EUROS A FAVOR DE L’AECC

Més de 1.400 persones van participar en la cursa d’ahir, que va ser de les més multitudinàries que s’han celebrat a Ondara

Ondara, 08.11.21. La IV Cursa Solidària d’Ondara a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer va tindre lloc ahir diumenge 7 de novembre amb una altíssima participació de persones de totes les edats (més de 1.400 persones d’Ondara i de la comarca van assistir a aquest esdeveniment). Després que en 2020 aquest acte s’haguera de realitzar de forma virtual degut a la pandèmia, en aquesta quarta edició es va celebrar la cursa solidària de forma presencial, amb les corresponents mesures de prevenció del covid. Aquest esdeveniment solidari va estar organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara i la Junta Local de l’AECC, amb la col·laboració del Club d’Atletisme d’Ondara, que va aconseguir el seu objectiu: recaptar fons per a la lluita contra el càncer.

Es van recaptar més de 7.000 euros que van ser lliurats simbòlicament en un gran xec a nom d’AECC, que va ser atorgat per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, la Regidora d’Esports, Mar Chesa, i el president del Club Atletisme Ondara, Miguel Moreno, a la presidenta de Junta Local d’AECC, Mª Carmen Bisquert, qui va destacar que la recaptació es destinarà a la investigació contra el càncer. Mª Carmen Bisquert va recalcar que la cursa va ser un èxit total i que no s’esperaven tanta participació; a més, va agrair la seua aportació a tots els participants.

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora d’Esports, Mar Chesa, els quals van participar en la cursa, van agrair l’esforç realitzat per la Junta Local de l’AECC i el Club d’Atletisme Ondara en l’organització de la caminada, així com van expressar el seu agraïment a totes les persones que han col·laborat, tant negocis i empreses, com a participants en la carrera. Més de 1.400 persones van participar en la cursa d’ahir; una cosa que suposa tot un rècord de participació. A més, 150 empreses locals i comarcals han contribuït econòmicament en la cursa solidària.

La cursa va tindre 4.500 metres de recorregut (amb eixida i arribada en el Centre Social) per un circuit urbà pel pla parcial Tossals i per la partida Alfatares, que va ser realitzat per caminants de totes les edats; molts d’ells xiquets i xiquetes; alguns inclús en patinet o en carret de bebè. Els corredors i corredores van realitzar una ruta de 6 km. Totes les persones inscrites van rebre una camiseta commemorativa de la cursa. Per a animar la cursa, es va oferir “zumba” i balls, a càrrec de les professores Esther Calatayud i Areli Montiel. Es van lliurar trofeus per als tres primers classificats de cada categoria. De forma prèvia a l’eixida de la cursa, des de la Junta Local de l’AECC es va realitzar un homenatge en record a Pepa, una dels seus membres, difunta recentment.

CLASSIFICACIONS: (www.somesport.com )

http://www.somesport.org/solidariaondara/2021/general_solidariaondara_21.php

Publicado en Actualitat, Esports.