EL 19 D’OCTUBRE COMENCEN LES OBRES DEL PROJECTE IVACE II D’ONDARA (ZONA MARJALS AV. ALACANT)

El projecte, sufragat per la Generalitat Valenciana (IVACE – Institut Valencià de Competitivitat Empresarial), començarà a executar-se en el tram de l’Avinguda d’Alacant comprés entre els carrers Tomás Edison i Luis Buñuel, en el lateral dret

Ondara, 15.10.21. Des de la Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Francesc Giner, s’ha informat del pròxim inici de les obres del projecte IVACE II, previst per a executar-se en la present anualitat en el Polígon Industrial Marjals 5, 6 i 7 i en la zona Marjals – Avinguda d’Alacant. En concret, les obres començaran el dimarts 19 d’octubre en la zona Marjals – Avinguda d’Alacant. El primer tram on es duran a terme els treballs des del dimarts 19 i durant les pròximes setmanes serà el de l’Avinguda d’Alacant comprés entre les rotondes que conformen els encreuaments amb els carrers Tomás Edison i Luis Buñuel, en el lateral dret de l’Avinguda d’Alacant. Els negocis i empreses ubicats en eixe lateral ja han sigut avisats directament de l’inici de les obres en el termini previst. Les obres es van a executar per trams.

La millora de les condicions de Marjals i Av. Alacant (Fase II) és un projecte de millora en la mobilitat urbana, amb carril bici; millora de zones verdes, recorreguts biosaludables i millora paisatgística i mediambiental, i de millora viària amb habilitació de voreres més àmplies; senyalització i identificació de carrers, senyalització horitzontal i vertical de trànsit. Aquesta és precisament la zona per la qual començaran les obres. L’Ajuntament d’Ondara dota amb 34.500 euros a la millora d’aquest polígon; que es vénen a sumar als 185.160,16 euros que aporta l’IVACE, per a arribar a un import total de 219.660,16 per a la millora de Marjals i Avinguda d’Alacant.

Quant al projecte de millora de Marjals 5, 6 i 7, consisteix en vigilància a través de CCTV (circuit tancat TV) connectat amb la Policia Local per a més seguretat de les empreses; millora de zones verdes, regeneració paisatgística ambiental, obra civil per a la implantació de fibra òptica, senyalització i identificació de carrers. En aquesta zona encara no està previst que comencen els treballs. La millora del Polígon Industrial Marjals 5, 6 i 7 està dotada amb una partida municipal de 34.600 euros, que se sumen als fons aportats per l’IVACE, que ascendeixen a 179.850,66 euros, la qual cosa suposarà una inversió total de 214.450,66 en el Polígon Industrial Marjals 5, 6 i 7.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.