DUES PLATES PER A L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA D’ONDARA EN LA I FASE DE LA LLIGA INTERCLUBS DE LA PROVÍNCIA

Ondara, 18.10.21. El passat dissabte 16 d’octubre es va celebrar la 1a Fase de la Lliga Interclubs de la província d’Alacant, a Alacant. L’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara va participar amb dos coreografies.

D’una banda, l’aleví Carme Marín va competir en cèrcol en la modalitat individual, on es va proclamar subcampiona de la 1a fase, on va defensar el seu exercici fins el final, demostrant el seu treball.

D’altra banda, el conjunt infantil format per Zaira Quintanar, Joan Pere Sendra, Irene Rivera, Carla Riera i Zoe Barber van actuar amb un exercici de 10 maces, on van lluitar fins el final per mostrar el seu treball. Es van proclamar subcampions en la seua categoria.

Els/les gimnastes de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara estan entrenats per Alícia Ivars, Irene Estévez, Sandra Gamero i Natalia Cholbi.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als/les gimnastes i les seues entrenadores pels seus resultats.

Publicado en Actualitat, Esports.