LA IV CURSA SOLIDÀRIA D’ONDARA A BENEFICI DE L’AECC SE CELEBRARÀ EL 7 DE NOVEMBRE DE FORMA PRESENCIAL

  • Després que en 2020 la cursa haguera de ser virtual per la pandèmia, per a enguany l’alçament de les restriccions permetrà realitzar la cursa amb normalitat
  • Les inscripcions (5 euros) es poden realitzar ja en www.somesport.com , i tota la recaptació es destinarà íntegrament a l’AECC per a la investigació de la lluita contra el càncer

Ondara, 13.10.21. Aquest matí ha sigut presentada en la Casa de Cultura d’Ondara la IV Cursa Solidària a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, que se celebrarà de forma presencial el diumenge 7 de novembre. En la presentació de l’esdeveniment esportiu solidari han participat la Regidora d’Esports, Mar Chesa; el president del Club d’Atletisme d’Ondara, Miguel Moreno; i la presidenta de la Junta Local d’Ondara de l’AECC, Mª Carmen Bisquert, acompanyada per membres de l’associació.

Després que en 2020 la cursa haguera de ser virtual per la pandèmia, per a la present edició l’alçament de les restriccions permetrà realitzar la cursa amb normalitat i de forma presencial. Les inscripcions es poden realitzar des de demà i fins al 4 de novembre a la web de www.somesport.com , i també de forma presencial en negocis locals: Calçats Dora, La Furiona, Esports Colau, Naturalmente (herbolari) i Allianz Seguros. El preu de la inscripció, 5 euros, es destinarà íntegrament a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Des de l’organització es treballa amb una previsió d’alta participació, esperant arribar a les mil inscripcions.

L’eixida IV Cursa Solidària d’Ondara serà a les 9:30 hores del diumenge 7 de novembre des del Centre Social d’Ondara; l’arribada també serà al Centre Social. Abans, a les 9:0 hores, hi haurà un escalfament per a animar la cursa. En finalitzar la cursa, també es realitzarà animació per a tots els participants. La cursa tindrà un recorregut de 4.500 metres per circuit urbà per a caminants, mentre que per a corredors el recorregut s’augmenta fins als 6 km. La cursa transcorrerà pel pla parcial Tossals i, com a novetat, també per la partida Alfatares, segons ha donat a conèixer el president del Club d’Atletisme d’Ondara, Miguel Moreno.

La Regidora d’Esports, Mar Chesa, ha agraït l’esforç realitzat per la Junta Local de l’AECC en l’organització de la cursa; ha destacat la col·laboració del Club d’Atletisme d’Ondara, i ha fet una crida a la solidaritat, ja que tota la recaptació que s’aconseguisca en aquest esdeveniment esportiu, es destinarà íntegrament a l’AECC per a la investigació de la lluita contra el càncer, tal com ha recalcat la presidenta de la Junta Local, Mª Carmen Bisquert, qui ha animat a la ciutadania a inscriure’s i participar en aquesta carrera solidària. Mar Chesa ha agraït també la col·laboració de Policia Local, Protecció Civil, i Ondara Custom Club en la celebració de la cursa.

La Junta Local d’AECC s’ha bolcat en l’esdeveniment i ha aconseguit la col·laboració, mitjançant patrocini, de més 150 empreses locals i comarcals, que han posat el seu granet d’arena i contribuït econòmicament en la cursa solidària. La presidenta de la Junta Local, Mª Carmen Bisquert, ha agraït a tots ells la seua aportació i ha animat a la ciutadania a inscriure’s i participar en la carrera solidària. Ha recalcat l’agraïment a la Regidoria d’Esports i al Club d’Atletisme d’Ondara per possibilitar que la cursa siga una realitat, mostrant la seua esperança en què siga novament un èxit i se superen els mil participants.

Publicado en Actualitat, Esports.