L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA ACONSEGUEIX UN OR, UNA PLATA I UN BRONZE EN EL CAMPIONAT ESCOLAR DE PILOTA GROSSA

Dissabte passat, Ondara va ser la població amfitriona en acogir aquest campionat

Ondara, 04.10.21. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, sota la coordinació de Juanma Garrido i entrenada per Arnau Oliver i Raül Blasco, va participar aquest dissabte passat 2 d’octubre en la primera cita esportiva de la nova temporada: el III Campionat Escolar de Pilota Grossa, organitzat per la Federació de Pilota Valenciana, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara.

La localitat d’Ondara va ser l’amfitriona de la competició escolar d’aquesta modalitat centenària de pilota valenciana, que va comptar amb dos vessants; amistosa (categories benjamí i aleví) i competició (infantil, cadet i juvenil). En total, més de 70 xiquets i xiquetes i 28 equips de les escoles de pilota d’Abdet, Beniarbeig-El Verger, Ondara i Gata de Gorgos han participat en la jornada, que s’ha disputat al Trinquet de Pilota Grossa d’Ondara i a altres dues canxes de pilota grosssa instal·lades als carrerons. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, va participar en el lliurament dels trofeus.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va aconseguir un or en el III Campionat Escolar de Pilota Grossa amb l’equip Infantil A (Dani Serra – José Miguel Sastre); una plata amb l’equip Cadet A (Àlex Serra – Arnau Mas) i un bronze amb l’Infantil B (Íker Costa – Joan Garrido). A més, durant el matí va tindre lloc al trinquet una jornada de raspall amb els equips prebenjamí, benjamí i aleví. La Regidora d’Esports, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als integrants de l’Escola per l’èxit d’aquesta trobada esportiva i els bons resultats aconseguits.

Quadre d’honor del Campionat Escolar celebrat a Ondara amb la participació de les escoles d’Abdet, Beniarbeig-El Verger, Ondara i Gata de Gorgos:

INFANTIL:

1.Ondara A

2. Gata de Gorgos A

3. Ondara B

4. Gata de Gorgos B

CADET:

1. Abdet B

2. Ondara A

3. Abdet A

4. Beniarbeig-El Verger B

JUVENIL:

1. Abdet A

2. Beniarbeig-El Verger C

3. Beniarbeig-El Verger A

4. Gata de Gorgos A

Publicado en Actualitat, Esports.