JA ES CONEIXEN LES OBRES FINALISTES DEL V CONCURS DE COMPOSICIÓ PER A DOLÇAINA I PIANO D’ONDARA

Les obres finalistes seran interpretades per Josep Alemany Ortolà i David González en la Casa de Cultura d’Ondara el dissabte 6 de novembre

Ondara, 05.10.21. Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara s’ha comunicat que, reunit el Jurat del cinquè Concurs de Composició per a Dolçaina i Piano Vila d’Ondara (integrat per Lolo Garcia, David González i Josep Alemany), s’ha acordat per unanimitat que els finalistes del 5è Concurs de Composició per a Dolçaina i Piano Vila d’Ondara 2021 siguen:

1. «Caricatures».

2. «Rondó Concertant».

3. «Una Tartana i un Burro».

El V Premi de Composició per a Dolçaina i Piano ha estat convocat per l’Ajuntament d’Ondara i d’Ondara Colla de dolçaines i tabals, amb la finalitat de fomentar la cultura en el municipi, ampliar el patrimoni musical, difondre la nostra música més representativa i augmentar el repertori per a aquest tipus de formació.

Les obres finalistes seran interpretades per Josep Alemany Ortolà i David González en la Casa de Cultura d’Ondara el dissabte 6 de novembre del 2021. A l’intermedi d’aquest concert, els i les assistents votaran per atorgar el Premi especial del públic amb dotació econòmica.

La dotació dels premis serà la següent:

  • Un Primer Premi: 1.250 € concedit per l’Ajuntament d’Ondara.
  • Un Premi del públic dotat amb 500€ concedit per la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.