L’ÀREA DE CULTURA DEL’AJUNTAMENT D’ONDARA REP SUBVENCIONS PER VALOR DE 46.269 EUROS EN 2021 PER A SUFRAGAR DIVERSES ACTIVITATS

  • Les ajudes econòmiques concedides per la Diputació Provincial d’Alacant ascendeixen a 25.989 euros; per la Conselleria 18.512 euros; i per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, 1.768,40 euros
  • Aquestes ajudes econòmiques han sufragat activitats culturals diverses (música, teatre, dansa, circ, arts escèniques, etc) que s’han desenvolupat emmarcades en el programa cultural d’Ondara

Ondara, 30.09.21. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, ha rebut subvencions supramunicipals per un valor de 46.269,40 euros durant el present exercici 2021. Aquestes ajudes econòmiques han sufragat activitats culturals diverses (música, teatre, dansa, circ, arts escèniques, etc) que s’han desenvolupat emmarcades en el programa cultural d’Ondara, dins de l’aposta per oferir “cultura segura” en espais habilitats per a això, com la Plaça de Bous, l’Auditori Municipal o la Casa de Cultura.

En concret, les ajudes econòmiques concedides per la Diputació Provincial d’Alacant en 2021 ascendeixen a 25.989 euros; per la Conselleria 18.512 euros; i per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, 1.768,40 euros.

Per campanyes, dins de la Campanya Música i Teatre de la Diputació, s’han atorgat 968 euros per a teatre i 1.600 euros per a Música. En la campanya de Foment Llengua i Cultura de la Diputació, per al Premi de Composició piano i dolçaina, es van concedir 2.000 euros. Quant a les Activitats d’Especial Relleu – Musical, per part de la Diputació es van concedir 4.000 euros. Per a la realització d’activitats culturals de Música, Teatre, Dansa i circ, la Diputació va atorgar 5.421 euros; i per al Festival Arts Escèniques, 12.000 euros. Per la seua banda, la Conselleria a través de l’Institut Valencià de Cultura ha concedit a Ondara 18.512 en activitats de Música, Teatre, Dansa i circ. I l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, va atorgar 1.768,40 euros per a Música i Teatre.

Publicado en Actualitat, Cultura.