LA REGIDORIA DE JOVENTUT D’ONDARA PRESENTA LA PROGRAMACIÓ DE “TARDOR JOVE”

La programació constarà d’activitats «Activa’t» relacionades amb la recerca d’ocupació; tècniques d’estudi, i un complet programa d’oci juvenil

Ondara, 30.09.21. La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per l’Alcalde, José Ramiro, ha impulsat un nou projecte per a dotar a l’àrea d’una programació continuada, molt completa i dirigida a la joventut d’Ondara: “Tardor Jove”. Aquest matí, José Ramiro i el tècnic de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara, Pedro Gil, han presentat aquesta iniciativa a la Casa de Cultura, i han anunciat que per primera vegada, la Regidoria de Joventut d’Ondara presenta una programació continuada per als i les joves d’Ondara, que començarà a partir del proper dijous 7 d’octubre amb l’inici del programa «Activa’t».

La programació de «Tardor Jove» és gratuïta i versa sobre tres eixos, per tal de donar resposta a tots els sectors poblacionals que es consideren com a joventut: «Activa’t», relacionat amb la recerca d’ocupació; tècniques d’estudi, i un complet programa d’oci juvenil.

D’una banda, el programa «Activa’t» té la finalitat d’ajudar a la gent jove a buscar treball amb una metodologia i tècniques de recerca de treball especifiques per a la gent jove, en format webinar, a través de «Zoom». Els tallers es desenvoluparan entre octubre i novembre de 2021 i cal fer inscripció prèvia. Aquells que no puguen seguir el taller en directe, després rebran la gravació als seus correus. La inscripció es fa individualment a cada taller, i es poden fer fins el dia d’abans del mateix.

D’altra banda, s’ofereix de nou el «Taller de tècniques d’estudi» que arriba a la seua segona edició, després de l’èxit de la primera edició. Va dirigit a l’alumnat de 6é de primaria i de 1er i 2on d’ESO. El taller es desenvoluparà els dimarts i dijous des del 14 d’octubre fins al 9 de novembre 2021, de forma presencial, a la Casa de Cultura d’Ondara. Les inscripcions seran fins a l’11 d’octubre.

Quant al «Programa d’Oci juvenil» contempla una activitat mensual durant els mesos de tardor, amb tres activitats (octubre, novembre i desembre) dirigides especialment a la gent jove d’Ondara. La primera serà el divendres 29 d’octubre amb motiu de «Espanta la por», que consistirà en un passatge terrorífic que es durà a terme a la Plaça de Bous per ser un espai a l’aire lliure i que permet el control exhaustiu de l’aforament. Per al mes de novembre està prevista una «Escape-room» (27 novembre) i per a desembre una activitat de «Laser tag» (18 desembre).

Totes les activitats necessitaran d’inscripció prèvia, que es podrà fer al web https://joventut.ondara.org/ . Per a més informació de qualsevol activitat o dubtes per a la inscripció, poden contactar amb el departament de Joventut a joventut@ondara.org , a la Casa de cultura d’Ondara o al telèfon 667949702.

Aquestes accions s’emmarquen dins del programa de Joventut que la Regidoria de Joventut d’Ondara va presentar al mes de febrer, i comencen a anar desenvolupant-se ara, amb l’inici del nou curs, la millora de la situació epidemiològica, l’alta taxa de vacunació i l’alçament de les restriccions implantades durant la pandèmia. Aquestes no seran les úniques accions que s’iniciaran amb el nou curs 2021-22, ja que en les properes setmanes també s’iniciaran les sessions del Consell d’Estudiants i es presentaran les accions al voltant del 20 de novembre, Dia pels Drets dels xiquets i les xiquetes.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.