“LOLAILO TROUPE” ACONSEGUEIX RECAPTAR MÉS DE 1.500 EUROS PER A L’AECC AMB LA SEUA OBRA «ADÉU PACO»

Ondara, 28.09.21. Divendres passat 24 de setembre, “Lolailo Troupe”, grup teatral integrat per Mª José Pedro, Rosa Serra i Valeria Mengual, sota la direcció de Rosa Catalán, va oferir a l’Auditori Municipal d’Ondara (espai per a fer «cultura segura») una gran actuació teatral: «Adéu, Paco», obra escrita per Mª José Pedro. Una trama plena de rialles que transcorre en un tanatori. Una actuació a favor d’una bona causa, i és que l’acte es va realitzar a benefici íntegre de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Per a l’esdeveniment es van vendre 315 entrades, i es van aconseguir recaptar més de 1.500 euros, que es destinaran íntegrament a projectes socials, de prevenció i a la investigació contra el càncer, segons ha confirmat la presidenta de la Junta Local d’Ondara de l’AECC, Mª Carmen Bisquert.

L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Cultura que dirigeix Raquel Mengual, ha cedit l’espai per a aquest esdeveniment organitzat per la Junta Local d’Ondara de l’Associació Espanyola Contra el Càncer i inclòs en la programació cultural d’Ondara per a aquest mes de setembre.

Publicado en Actualitat, Cultura.