PACTE DE LES ALCALDIES PER L’ENERGIA I EL CLIMA: ENQUESTA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA PACES 2030

Dins del Pacte de les Alcaldies per l’Energia i el Clima, del que forma part l’Ajuntament d’Ondara, s’està elaborant el Pla d’acció (PACES).

Com següent pas del document, és necessari llançar un procés de participació ciutadana. Perquè la ciutadania participe en el procés s’ha habilitat aquesta enquesta web:

Enquesta web:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScmo1UgBu9kPPfZrZ7JohGaDwnx-fdyWZSuM1_uHK3jVCDTpQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

El Pacte de les Alcaldies pel Clima i l’Energia es tracta del principal moviment europeu en el qual participen les autoritats locals i regionals que han assumit el compromís voluntari de reduir les emissions de CO₂ en un 40% abans de 2030, millorar l’eficiència energètica, utilitzar fonts d’energia renovable en els seus territoris i desenvolupar mesures per a adaptar-se a les conseqüències del canvi climàtic.

L’objectiu d’aquesta enquesta és recollir informació per a la elaboració del Pla d’Acció per al Clima i l’Energia Sostenible (PACES) del seu municipi, segons els següents paràmetres:

1. Priorització d’accions de mitigació i adaptació al canvi climàtic a incloure en el Pla d’Acció per al Clima i l’Energia Sostenible (PACES).

2. Proposta d’accions de mitigació i adaptació al canvi climàtic a incloure en el Pla d’Acció per al Clima i l’Energia Sostenible (PACES).

GRÀCIES PER LA SEUA COL·LABORACIÓ

Publicado en Actualitat, Ajuntament.