AQUESTA SETMANA VACUNACIÓ AL PRADO D’ONDARA AMB I SENSE CITA PRÈVIA, DILLUNS I DIMARTS EN HORARI DE MATÍ, I DIJOUS EN HORARI DE VESPRADA

Ondara, 20.09.21. La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Ondara ha informat que aquesta setmana es continuarà realitzant la campanya de vacunació massiva a recinte del Prado d’Ondara. Dilluns 20 i dimarts 21 de setembre en horari de matí, de 8:30 a 15 hores; i dijous 23 de setembre en horari de vesprada, de 15 a 20:30 hores.

La vacunació va dirigida tant a les persones que tenen cita prèvia, com a aquelles persones que no tenen cita i que per les circumstàncies que siga no s’han pogut vacunar encara.

Des de la Regidoria de Sanitat s’anima a la ciutadania que encara no s’haja posat la vacuna, que es vacune contra la covid-19. La vacuna que que subministrarà hui dilluns 20 de setembre és la de Moderna; i el dimarts i dijous, és la Pfizer.

En el Prado d’Ondara es vacuna a persones de Beniarbeig i Benidoleig, a més d’Ondara. És un dels onze punts de vacunació massiva amb què compta la Marina Alta.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.