PRESENTACIÓ OFICIAL DE L’ONDARENSE TEMPORADA 2021-2022

Fotos Gaspar

Ondara, 14.09.21. Dissabte passat 11 de setembre, va tindre lloc al Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza d’Ondara la presentació de la temporada 2021-2022 de la Unió Esportiva Ondarense, que aquesta temporada juga en Segona Regional 11.

L’acte de presentació va comptar amb tot l’equip, jugadors i personal tècnic, i amb la presència de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora d’Esports, Mar Chesa, que van recolzar l’equip en aquesta nova temporada.

En coincidir aquesta presentació oficial de l’Ondarense amb la celebració de les Festes Patronals en honor a la Mare de Déu de la Soledat d’Ondara, es va convidar a l’acte a les Regines de les Festes 2020-2021, Alicia Teresa Ruiz Álvarez i la xiqueta Nayara García Martínez, les quals van realitzar el saque d’honor.

Després de la presentació, es va jugar el partit de La Nostra Copa (la nova competició que ha instaurat la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana). L’Orba va eliminar a l’Ondarense en un partit vibrant que va acabar amb empat a tres, i que es va resoldre en els llançaments de penalit.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.