ONDARA REALITZA MILLORES EN DIVERSOS CARRERS DEL NUCLI URBÀ

Les obres començaran el proper dilluns 20 de setembre en els carrers Sant Benet, Sol i Trinitat

Ondara, 15.09.21. La Regidoria de Mobilitat Urbana d’Ondara, dirigida per Francesc Giner, ha impulsat l’execució d’un projecte de reforma en uns quants carrers del nucli urbà d’Ondara (Sol, Sant Benet i Trinitat). Aquestes reformes es vénen a sumar a les recents millores implantades recentment en el nucli antic, amb la col·locació de pilars automàtics retràctils per a crear una àrea semipeatonal.

En concret, les obres que es van a executar a partir del proper dilluns 20 de setembre i durant la setmana que ve, comprenen per un costat la reparació de les lloses de la vorera i la calçada (que es troben en mal estat) en els carrers Sant Benet i Sol. D’altra banda, es va a reparar la vorera del carrer Santíssima Trinitat, que es troba esclafada pel pas de vehicles.

Per a l’execució d’aquestes tasques s’ha contractat a una empresa local, dins de la Borsa de Proveïdors locals del Pla de Reactivació Econòmica.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.