LA 3A EDICIÓ DEL SONAFILM A ONDARA TORNA A SER UN ÈXIT

Es va omplir l’aforament permés i la Plaça de Bous d’Ondara va gaudir de la música de cine èpic, del cor infantil CODA i del Cor de la Rectoria


Per tercer any consecutiu el Festival Sonafilm (Festival de Música de Cine de la Marina Alta) va ser un èxit a Ondara durant la nit del dissabte 21 d’agost. Amb l’aforament permés ple i amb la interpretació de la Universal Symphony Orchestra, el públic present va gaudir durant 2 hores de música de cine èpic.


La primera part del concert va estar dedicada a «El Señor de los Anillos». Aquesta elecció tenia una justificació ja que enguany es compleixen 20 anys de l’estrena de la trilogia de Peter Jackson. Una de les sorpreses de la nit va ser la projecció d’imatges de les pel.lícules mentre la Universal Symphony Orchestra interpretava les peces. En aquesta primera part també va participar el cor infantil CODA amb una actuació brillant.


La segona part va estar dirigida també a aquelles persones que no estaven massa familiaritzades amb «El Señor de los Anillos» i sí amb la banda sonora de pel.lícules més antigues, com ara «Lawrence de Arabia», «Lo que el viento se llevó», «Los 7 Magníficos» o «Rocky», on la gent va acabar de peu aplaudint. En aquesta segona part també es van projectar imatges mentre la Universal Symphony Orchestra interpretava els temes. L’organització del Sonafilm volia sorprendre el públic present i ho va fer amb la participació del Cor de la Rectoria, una novetat que no s’havia anunciat.


L’última peça de la nit, «Ecstasy of Gold» de la pel.lícula «El Bueno, El Feo y el Malo», va anunciar que l’edició del pròxim any del Sonafilm estarà dedicada al compositor italià Ennio Morricone.

Publicado en Actualitat, Cultura.