Diferents parcs i jardins d’Ondara es veuen afectats per actes vandàlics

A més del que ja s’ha publicat sobre el que ha succeït al Parc de Tossals, altres parcs i jardins d’Ondara també s’han vist afectats per actes vandàlics. En concret, al jardí situat al Carrer Pintor Murillo amb el Carrer Joanot Martorell alguna o algunes persones han trencat un dels bancs. I al Parc de l’Era han hagut destrosses en un dels pins i en la tanca de fusta que voreja el jardí.

La Regidoria de Parcs i Jardins de l’Ajuntament d’Ondara, encapçalada per Pere Picornell, condemna aquests actes i fa una crida a les veïnes i veïns del poble perquè ajuden a informar sobre qualsevol fet reprobable que es produïsca en qualsevol dels parcs i jardins d’Ondara. Es poden posar en contacte amb la Policia Local d’Ondara per a informar sobre allò que estiga succeïnt i que afecte als parcs i jardins.

sdr
dav
.dav
Publicado en Actualitat, Ajuntament.