AQUEST PASSAT CAP DE SETMANA, EL PRIMER D’AGOST, HA CONTINUAT LA “CULTURA SEGURA” A LA PLAÇA DE BOUS D’ONDARA AMB EL CONCERT DE «TÒXIC» I LA MÚSICA DE FUSIÓ DE «EN CLAVE DE CLOT»

Ondara, 10.08.21. Aquest passat cap de setmana, la Plaça de Bous d’Ondara, com a projecte “Ondara, la Joia de la Cultura” per a acollir esdeveniments culturals en un espai segur durant aquest estiu, va ser l’escenari de dos actuacions organitzades per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara (dirigida per Raquel Mengual).

D’una banda, divendres 6 d’agost, es va oferir el concert del grup xabienc Tòxic, amb la presentació del seu nou disc disc «Los àngeles muertos». Tòxic va presentar a Ondara el seu segon treball d’estudi, «Los ángeles muertos»; un disc amb 14 temes amb el pop-punk com a fil conductor.

D’altra banda, el dissabte 7 d’agost, la Plaça de Bous d’Ondara va acollir l’espectable de música de fusió: “En Clave de Clot” va presentar “Al compàs del Romaní”; fusionant la música clàssica, el flamenc i el jazz, i aconseguint que el públic assistent els acomiadara en peu.

Cal recordar que l’agenda cultural estiuenca continua aquest proper cap de setmana amb nous esdeveniments de poesia, musicals i teatrals a la plaça de bous d’Ondara:

Dijous, 12 agost

20.30h – POESIA “LLUM DE LA LLUNA” Recital Poètic a càrrec de Joan Mestre

Divendres, 13 agost

22.30h – MÚSICA Rítmik Trío presenta el Concert “Ritmes de Nord i Sud” : Carmen Paula Romero, piano; Àngel Belda, clarinet i Salvador Soler, percussió

Dissabte, 14 agost

23h – MUSICA DE CAMBRA “Marinae Ensemble” presenten “Serenatas”

Diumenge, 15 agost

20.30h – TEATRE MUSICAL “Dani Miquel” presenta el seu nou espectacle “Desfem”

Per motius de seguretat i aforament cal reservar l’entrada a la Casa de Cultura o www.agendaondara.es

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.