ONDARA VA ACOLLIR AQUEST DIUMENGE 8 D’AGOST L’ENCONTRE DE POETES DE LA MARINA ALTA A BENEFICI DE L’AECC

  • Es van recaptar 1.185 euros, que es destinaran a la investigació contra el càncer
  • Es va sortejar una obra pictòrica de Pablo Segarra, que va recaure en la papereta premiada del núm. 1861 al 1870. La persona premiada pot arreplegar el premi contactant amb la Junta Local

Ondara, 08.08.21. La Plaça de Bous d’Ondara, com a projecte “Ondara, la Joia de la Cultura” per a acollir esdeveniments culturals en un espai segur durant aquest estiu, va ser ahir diumenge 8 d’agost l’escenari de l’Encontre de Poetes de la Marina Alta que va estar organitzat per la Junta Local de l’AECC (amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual).

Aquest esdeveniment solidari, que va comptar amb públic de tota la comarca, va ser a benefici íntegre de l’AECC. Segons ha explicat la presidenta de la Junta Local d’AECC d’Ondara, M.ª Carmen Bisquert, en l’acte es van recaptar 1.185 euros, que es destinaran a la investigació contra el càncer. En l’acte es va sortejar també un quadre (obra de Pablo Segarra), que va recaure en la papereta premiada del núm. 1861 al 1870. La persona agraciada (que no estava present en el moment del sorteig) pot posar-se en contacte amb la Junta Local d’Ondara AECC per a arreplegar el seu premi.

L’Encontre de Poetes de la Marina Alta va comptar amb la participació de Francisco Cejudo, Pepe Escolano, Pablo Segarra, Pepi Valenzuela, M. Ortolà, Pepe Tormo, Mario i Paula Tormo; amb el acompanyament musical a càrrec de Joaquín Boscà, Concha Ballester, Sara, Irene i Diana. Tots ells van oferir un meravellós recital poètic musicat que va agradar moltíssim al públic assistent.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.