Nota de premsa de l’Ondara Tri-Esport – COMPETICIONS DEL MES DE JULIOL

Teníem tantes ganes de tornar a competir que ni les elevades temperatures ens fan baixar el ritme durant la temporada estival.

Triatlons, aquatlons, carreres a peu o travessies. En totes les modalitats tenim representants setmana rere setmana per tot arreu del territori. Una bona mostra van ser els 11 integrants del club que es van desplaçar fins Castelló a principis del mes de juliol per gaudir del triatló en les seues modalitats «olímpica» i «sprint».

Una setmana després, Jorge Llàcer ens va representar al Campionat Autonòmic de Triatló Olímpic en Vinaròs (1’5km, 40km, 10km), on va aconseguir una fantàstica 15a posició en la classificació general i la 3a posició dins del seu grup d’edat, en una carrera on estaven presents els millors triatletes de l’àmbit autonòmic.

Per últim, el diumenge dia 18, Javi Mohedano i Emilio Ronda van participar al Triatló de Mitja Distància (1’9km, 90km, 21km) disputat en la ciutat aragonesa de Mequinenza. Més a prop de casa, Vicent Ginestar aconseguiria la 5a posició a l’Aquatló de València (1’2km, 6km) i Jorge Llàcer seria 3er en la Volta a Peu de Palma de Gandia (7,5km). 

**Nota de premsa de l’Ondara Tri-Esport**

Publicado en Associacions.