ALEVINS I INFANTILS DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA, SUBCAMPIONS AUTONÒMICS DE RASPALL XXXIX JECV

Ondara, 27.07.21. El carrer de pilota del Verger va acollir divendres passat 23 de juliol per la vesprada i dissabte 24 de juliol pel matí les 10 finals autonòmiques dels XXXIX Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de Raspall en les diferents categories, organitzades per la Federació de Pilota Valenciana.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, ha tingut una participació molt destacada en les finals autonòmiques de raspall, i ha aconseguit uns magnífics resultats; 2 plantes (subcampions autonòmics) per als equips aleví i infantil i un meritori 4t lloc autonòmic per a l’equip juvenil. La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als equips de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, així com als seus entrenadors per aquesta magnífica temporada, que es va tancar dissabte amb l’última final autonòmica que faltava per jugar per equips (la de modalitat de raspall) dels XXXIX JECV.

L’equip aleví d’Ondara, integrat per Dani Serra, Uxue Arbona i Joan Garrido, va perdre 15-25 en la final absoluta contra Genovés A després d’una partida molt lluitada i molt igualada, quedant com a subcampions autonòmics de raspall.

L’equip infantil, integrat per Félix Peñarrubia, Arnau Mas, José Miguel Sastre i Andreu Mullor, també va ser subcampió autonòmic; va jugar una partida èpica en què finalment el Genovés va conquerir l’or en un emocionant i igualat duel davant Ondara (25-20).

Finalment, l’equip juvenil (integrat per Adrián duro, Andreu Mas i Felipe Costa) va caure en la final pel tercer lloc autonòmic davant l’equip de Quatretonda A, i va obtindre un meritori 4t lloc autonòmic.

El lliurament de premis va anar a càrrec de Ximo Coll, Alcalde d’El Verger, i Vicent Molines, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana.

Finals autonòmiques XXXIX JECV de Raspall, El Verger:

Benjamí:

Final A: ORBA 0–20 QUATRETONDA

Final B: XALÓ 0–20 OLIVA A

1º Quatretonda

2º Orba

3º Oliva A

4º Xaló

Aleví:

Final A: ONDARA 15–25 EL GENOVÉS A

Final B: BENIARBEIG-EL VERGER 10–25 OLIVA A

1º El Genovés A

2º Ondara

3º Oliva A

4º Beniarbeig-El Verger

Infantil:

Final A: ONDARA 20–25 EL GENOVÉS A

Final B: BENIARBEIG-EL VERGER 25–5 OLIVA A

1º El Genovés A

2º Ondara

3º Beniarbeig-El Verger

4º Oliva

Cadet:

Final A: BENIARBEIG-EL VERGER A 15–25 OLIVA A

Final B: BENIARBEIG-EL VERGER B 5–25 ONTINYENT

1º Oliva

2º Beniarbeig-El Verger A

3º Ontinyent

4º Beniarbeig-El Verger

Juvenil:

Final A: BENIARBEIG-EL VERGER 5–25 ALC-CÀRCER A

Final B: ONDARA 5–25 QUATRETONDA A

1º Alcàntera-Càrcer A

2º Beniarbeig-El Verger

3º Quatretonda A

4º Ondara

Publicado en Actualitat, Esports.