LA REGIDORIA DE SANITAT D’ONDARA LLANÇA LA CAMPANYA “JO EM VACUNE” I CREARÀ UN COLLAGE DE FOTOS AMB LES PERSONES QUE S’HAN VACUNAT AL PRADO

Ondara, 27.07.21. Des de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, i amb l’ànim de motivar a la ciutadania a què acudisca a vacunar-se, s’ha llançat la campanya “Jo em vacune”, perquè les persones que acudisquen al Prado d’Ondara a vacunar-se puguen aportar la seua foto mentre els estan posant la vacuna.

Així, es realitzarà un collage amb les fotos enviades, tenint com vacunòdrom o centre de vacunació massiva el Prado d’Ondara. El correu electrònic a què es pot enviar la foto és vacunat@ondara.org

Des de la Regidoria de Sanitat d’Ondara s’anima a la població a enviar la seua foto, i es recorda a la ciutadania que la vacuna contra el covid-19 està recomanada per les autoritats sanitàries, i que a causa de la gravetat de la malaltia s’aconsella la seua administració.

En el Prado d’Ondara l’equip mèdic i sanitari atén i dóna resposta davant de qualsevol dubte sobre la vacuna de la covid-19.

**GVA Sanitat **

Portal de Vacunació – Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

https://coronavirus.san.gva.es/es/web/vacunacion

Publicado en Actualitat, Ajuntament.