JA ES POT VISITAR AL CLAUSTRE DE L’AJUNTAMENT D’ONDARA L’EXPOSICIÓ DE 40 ANYS DE PORTADES DE LLIBRES DE SANT JAUME

Ondara, 20.07.21. Per a commemorar el 40 aniversari de les portades dels llibres de Sant Jaume, des de la Regidoria de Festes i Tradicions d’Ondara, dirigida per Miguel Gomis, s’ha impulsat la celebració d’una exposició al claustre de l’Ajuntament d’Ondara, que es podrà visitar del 20 de juliol a l’1 d’agost en horari de matí.

La mostra ha sigut inaugurada aquest matí per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i el Regidor de Festes i Tradicions, Miguel Gomis, qui ha convidat a la ciutadania a contemplar aquesta exposició que rememora les festes populars dels últims 40 anys, i que arreplega, per a cadascuna de les portades, l’any, nom de l’autor de la portada i nom de la quintada de les festes de Sant Jaume de l’any en qüestió. Segons ha destacat Gomis, la mostra està feta amb la idea de commemorar els 40 anys de les festes de Sant Jaume; i per a això, s’ha realitzat un gran esforç per a localitzar les 40 portades i als seus autors. Encara que ha matisat que no han aconseguit esbrinar qui va dissenyar la portada de 2004, i ha animat l’autor a què els contacte per a indicar que és el seu disseny.

La mostra arranca amb la portada de l’any 1980 i arriba fins la de 2021; amb un total de 40 portades, ja que l’any passat 2020 no va haver-hi, a causa de la pandèmia. Cal recordar que l’autor de la portada del llibre de Sant Jaume 2021, que és la número 40, és l’artista local Toni Ortolà. El seu dibuix apareixen els dracs de la Font de la Carxofa, i es comparen amb les ganes d’ajuntar-nos en Sant Jaume.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.