Ondara acull el primer circuit de Frares

Ontinyent i Murla dominen la cita d’Ondara

El primer circuit de Frares s’està disputant per les diferents seus on hi ha un trinquet de Frares, entre elles Ondara. El nostre poble va acollir el passat dissabte 10 de juliol aquest circuit amb la participació d’Ontinyent, Gandia, Dénia, Murla i Ondara. El torneig el van dominar els equips d’Ontinyent i Murla mentre que els ondarencs, representats per Basilio Sánchez i Toni Albert, van realitzar un bon paper.

La modalitat de Frares ha anat desapareguent amb el temps i la idea d’aquest circuit (aprofitant la creació de diferents trinquets adaptats a esta modalitat com Ondara, Algemesí, Sueca o Beniparrell) és donar-la a conéixer amb la finalitat que a partir de la pròxima temporada l’autonòmic de Frares tinga més participació. De moment sembla que hi ha interés que així siga ja que a Ondara van participar diverses poblacions. Tots els participants van reconéixer que es tracta d’una modalitat divertida, apta per a qualsevol persona amb ganes de jugar a pilota.

El torneig disputat a Ondara va estar organitzat pel Club de Pilota d’Ondara i patrocinat per l’Ajuntament. Va ser un dia de convivència i d’intercanvi d’impressions. El circuit continuarà per les seus d’Algemesí, Sueca, Beniparrell, Traiguera i Xert.

Cal recordar que a Ondara s’ha aprofitat una subvenció de pilota per a retallar el frontó del Poliesportiu Vicent Zaragoza i adaptar-lo a frontó valencià (amb rebot). El tros que ha sobrat s’ha utilitzat per a habilitar un trinquet de Frares, el primer de la província d’Alacant.

Publicado en Esports.