La segona edició del Torneig Nits d’Estiu d’Ondara comença avui fins el 28 de juliol

El Torneig Nits d’Estiu, que enguany celebra la segona edició, comença avui amb la fase de grups. S’han apuntat 29 equips repartits de la següent manera:

-Bàsquet Masculí: 8 equips

-Bàsquet Femení: 5 equips

-Futbol Sala Masculí: 8 equips

-Futbol 7 Masculí: 4 equips

-Futbol 7 Veterans: 4 equips

La fase de grups conclourà el pròxim dimarts 20 de juliol. La semifinal del futbol 7 de Veterans serà el dimecres 21 de juliol i la resta de semifinals se celebran el dijous 22 de juliol. Les finals es disputaran el 28 de juliol, en plena setmana de Sant Jaume a les 19:30h i a les 20:30h. Participaran equips d’Ondara i d’altres poblacions de la Marina Alta com Dénia, Pedreguer, Pego, Calp o El Verger.

La segona edició del Torneig Nits d’Estiu es realitzarà al Poliesportiu Vicent Zaragoza. Com que l’experiència de l’any passat va ser un èxit, enguany els diferents clubs esportius d’Ondara que l’organitzen (AFSO, Ondara Veterans, UE Ondarense i CB Ondara) han decidit que es torne a fer. Com l’any passat, el torneig compta amb la col.laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara encapçalada per Mar Chesa. Ella ha volgut destacar que «el poliesportiu Vicent Zaragoza és un lloc segur. L’any passat es va demostrar que es pot fer esport a Ondara a l’aire lliure respectant totes les mesures de seguretat».

Publicado en Esports.