ONDARA HA NETEJAT AQUESTA SETMANA EL LLIT DEL RIU ALBERCA AL SEU PAS PEL CASC URBÀ

Ondara, 09.07.21. La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Pere Picornell, ha informat que l’Ajuntament d’Ondara ha procedit aquesta setmana a realitzar la neteja del riu Alberca al seu pas pel nucli urbà d’Ondara; concretament en el tram comprés entre el Llavador i l’eixida del poble per la O-30.

Per a realitzar les tasques de neteja del llit del riu s’ha comptat amb una pala excavadora i amb personal de la Brigada Municipal d’Ondara. D’aquesta manera, s’ha netejat el llit del riu de vegetació i de residus, en el tram que està canalitzat, per a prevenir així possibles problemes en cas de pluges torrencials.

Cal afegir que des de fa diverses edicions, a la tardor s’efectua també a Ondara la campanya “Mans al riu”, amb una macro neteja de residus de tot el llit de l’Alberca al seu pas pel nucli urbà, de la mà de voluntaris.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.