LA PLAÇA DE BOUS D’ONDARA VA ACOLLIR EL PASSAT CAP DE SETMANA EL CONCERT DE DOLÇ TAB JAZZ PROJECT I EL MUSICAL “CHARLIE I LA FÀBRICA DE RECICLATGE”

Ondara, 06.07.21. Aquest passat cap de setmana, dissabte 3 i diumenge 4 de juliol, es va oferir un concert i un musical emmarcats dins de la programació de la Regidoria de Cultura d’Ondara (dirigida per Raquel Mengual) per a aquest mes de juliol 2021. Els actes es van celebrar a la Plaça de Bous d’Ondara, dins del projecte “Ondara, la joia de la cultura” per a oferir “cultura segura”, sempre seguint el preceptiu protocol de prevenció del covid 19, amb les corresponents mesures de seguretat, reducció d’aforament i reserva prèvia d’entrades.

D’una banda, dissabte passat 3 de juliol es va oferir el magnífic concert de Dolç Tab Jazz Project; amb «Revisited», el dolçainer ondarenc Josep Alemany i el seu grup han recuperat peces populars valencianes en forma de jazz amb la dolçaina com a principal instrument.

I diumenge 4 de juliol, el musical “Charlie i la fàbrica de reciclatge” (Producciones Safor) va enviar al públic de totes les edats un missatge carregat de trellat: la lluita contra el canvi climàtic i l’impacte medi ambiental negatiu comença a casa. Una obra en clau musical en la que es van donar les pautes que cal seguir: separar els residus, reduir i reutilitzar abans de reciclar.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.