CULMINA EL PROGRAMA “MENT ACTIVA” DE LA REGIDORIA DEL MAJOR D’ONDARA

Ondara, 06.07.21. La Regidoria del Major d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, ha informat que divendres passat 2 de juliol va concloure el programa de memòria – ment activa, amb un encontre de les 50 persones participants en aquest taller, que van celebrar la cloenda amb un desdejuni a la terrassa del Centre Social; sempre complint amb les mesures i protocols de seguretat per a evitar la propagació del covid. L’acte va comptar amb la visita de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora del Major, Mª Carmen Velázquez, els quals van donar l’enhorabona a totes les persones que han participat en aquest taller, malgrat ser un curs tan atípic marcat per la pandèmia.

El programa de ment activa ha estat marcat pels protocols sanitaris deguts a la covid-19. Es va començar de manera presencial amb reducció dels assistents en xicotets grups. El nou confinament domiciliari va propiciar la creació del quadern de treball durant uns mesos (de febrer a maig) fins que la vacuna va arribar a la seua franja d’edat i la contenció de contagis va afavorir novament els treballs en grup des del passat 4 de maig de forma presencial. El programa ha estat impartit per la tècnica TASOC Tere Fullana. La finalitat del taller ha sigut mantindre actives les funcions cognitives al mateix temps que mantindre el contacte social.

D’altra banda, cal recordar que fins al 31 de juliol estarà obert el termini d’inscripció per a les activitats en grup dirigides a les persones majors, que es realitzaran des de setembre de 2021 fins a juny de 2022. Per al pròxim curs s’oferirà ment activa i esport-salut. Les propostes serveixen al mateix temps com a activitat lúdica i com a teràpia. Les persones interessades es poden inscriure al Centre Social d’Ondara en horari de 9 a 14 hores. El telèfon és el 966477070.

REGIDORIA DEL MAJOR * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.