L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA ACONSEGUEIX UN OR I UN BRONZE AUTONÒMIC EN ESCALA I CORDA; I DOS ORS, UNA PLATA I UN BRONZE PROVINCIAL EN RASPALL

Els equips de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara es van alçar com a campions provincials de raspall en les categories aleví i infantil, subcampió en juvenil i tercer classificat en cadet; i en la fase autonòmica d’escala i corda van ser campions en infantil i bronze en aleví

Ondara, 05.07.21. La fase final autonòmica dels XXXIX Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en la modalitat d’Escala i Corda es va celebrar a Ondara (Castelló) el passat cap de setmana; mentres que la fase final provincial de raspall es va celebrar aquest dissabte 3 de juliol al carrer del Verger. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, ha tingut una participació molt intensa en totes aquestes competicions, amb participació en totes les finals, i ha aconseguit uns magnífics resultats. La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als equips de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, així com als seus entrenadors.

ESCALA I CORDA AUTONÒMIC

D’una banda, quant a la final autonòmica dels XXXIX Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en la modalitat d’Escala i Corda, l’equip infantil d’Ondara es va alçar ahir com el campió autonòmic. L’equip aleví va aconseguir el bronze autonòmic. En un meritori quart lloc autonòmic d’escala i corda, van quedar els equips benjamí i juvenil de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara.

JECV ESCALA I CORDA – QUADRE D’HONOR AUTONÒMIC:

BENJAMÍ

1º Meliana

2º Vinalesa

3º Onda

4º Ondara

INFANTIL

1º Ondara

2º Meliana A

3º La Pobla de Vallbona

4º Vila-real

ALEVÍ

1º Moixent

2º Massamagrell A

3º Ondara

4º Castelló

CADET

1º Moixent

2º Beniarbeig

3º Vila-real

4º Vinalesa

JUVENIL

1ºMassamagrell

2º Onda

3º Vinalesa

4º Ondara

RASPALL PROVINCIAL

D’altra banda, respecte a la fase final provincial dels XXXIX Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en la modalitat de raspall, que es va disputar dissabte passat al carrer del Verger, els equips aleví i infantil de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara van aconseguir alçar-se com a campions provincials en les seues respectives categories i jugaran la final autonòmica. L’equip juvenil va aconseguir la plata provincial, i el cadet, el bronze en la seua categoria en raspall provincial.

JECV RASPALL – QUADRE D’HONOR PROVINCIAL

Benjamí:

1º Orba

2º Xaló A

3º Murla-Parcent

4º Petrer

Aleví:

1º Ondara

2º Beniarbeig-El Verger

3º Agost

4º Xaló A

Infantil:

1º Ondara

2º Beniarbeig-El Verger

3º Benissa

4º Dénia

Cadet:

1º Beniarbeig-El Verger A

2º Beniarbeig-El Verger B

3º Ondara

4º Murla-Parcent

Juvenil:

1º Beniarbeig-El Verger

2º Ondara

3º Xàbia

4º Vall de Laguar

Publicado en Actualitat, Esports.