ONDARA COMMEMORA EL DIA DE L’ORGULL LGTB+ AMB UN ESPAI REFLEXIU A LA PLAÇA MAJOR

La intervenció està basada en la idea metafòrica de Albert Einstein que defén que “La ment és com un paracaigudes, només funciona si s’obri”

Ondara, 28.06.2021. Ondara es suma a les commemoracions internacionals del Dia de l’Orgull LGTB+ que es celebra aquest dilluns, 28 de juny, amb una instal·lació d’un espai reflexiu a la Plaça Major que es podrà visitar durant les pròximes tres setmanes de manera gratuïta.

Es tracta d’una exposició permanent en un espai exterior on es trobaran uns paraigües penjats creant els colors de la bandera lgtb+, un panell informatiu amb conceptes generals i preguntes i/o frases reflexives per a afavorir el pensament crític i la capacitat d’aprenentatge.

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara, Raquel Mengual, ha manifestat la seua satisfacció per la creació d’aquest espai temporal però carregat de força, amb un missatge educatiu i de respecte al col·lectiu LGTB+.

La instal·lació ha estat a càrrec de l’empresa Somos Educación y Ocio i té com a objectiu sensibilitzar i donar visibilitat al valor de la diversitat mitjançant un espai reflexiu al carrer. Està basada en la idea metafòrica de Albert Einstein que defén que «la ment és com un paracaigudes, només funciona si s’obri».

Publicado en Actualitat.