ELS ALEVINS DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA ES PROCLAMEN CAMPIONS AUTONÒMICS DE LLARGUES

Els equips benjamí, infantil i cadet aconsegueixen els subcampionats autonòmics de llargues

Ondara, 28.06.2021. La fase final Autonòmica dels XXXIX Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en la modalitat de Llargues 2021 es va disputar el dissabte 27 de juny a Ondara, als carrers Sol i Trinquet. 

L’equip aleví, format per Paco Salort, Uxue Arbona, Dani Serra i Joan Garrido, es va proclamar campió autonòmic de la seua categoria al vèncer a l’equip de Sella-Relleu.

Per la seua part, l’equip Benjamí, format per Unai Forqués, Marc Doménech, Guiu Vizuete, Alma Contrí i Vicent Molines, va aconseguir el subcampionat front a l’equip d’Orba.

L’equip Infantil, amb Arnau Mas, Andreu Mullor, Jose Mengual i Fèlix Peñarrubia, va sumar un nou subcampionat front a Sella-Relleu, el mateix que l’equip Cadet, amb Gorka Arbona, Mateu Guitart, Luca Mahíques i Àlex Serra, que també van aconseguir el subcampionat autonòmic front a l’equip de Beniarbeig-El Verger.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als i les integrants de l’escola que van participar a la competició i als seus entrenadors pel seu esforç i els seus èxits esportius en aquesta temporada.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.