DEL 28 DE JUNY AL 31 DE JULIOL ESTARÀ OBERT EL TERMINI D’INSCRIPCIÓ PER ALS CURSOS D’ESPORT-SALUT I MENT ACTIVA PER A MAJORS 2021-2022

Les persones interessades a participar es poden inscriure al Centre Social

Ondara, 23.06.21. La Regidoria del Major d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, hi ha anunciat que des del proper dilluns 28 de juny i fins al 31 de juliol estarà obert el termini d’inscripció per a les activitats en grup dirigides a les persones majors, que es realitzaran des de setembre de 2021 fins a juny de 2022. Per al pròxim curs s’oferirà ment activa i esport-salut. Les propostes serveixen al mateix temps com a activitat lúdica i com a teràpia.

Les persones interessades es poden inscriure al Centre Social d’Ondara en horari de 9 a 14 hores. El telèfon és el 966477070.

REGIDORIA DEL MAJOR * AJUNTAMENT D’ONDARA

btrhdr
Publicado en Actualitat, Ajuntament.