ONDARA VA ACOLLIR LES FINALS PROVINCIALS INFANTIL, CADET I JUVENIL XXXIX JECV EN LA MODALITAT D’ESCALA I CORDA

Els equips de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara es van alçar com a campions provincials en les categories infantil i juvenil

Ondara, 21.06.21. Les fases finals provincials dels XXXIX Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en la modalitat d’Escala i Corda, en les categories infantil, cadet i juvenil, es van celebrar al Trinquet Municipal d’Ondara dijous i divendres passats 17 i 18 de juny, arran del conveni de col·laboració signat per l’Ajuntament amb la Federació de Pilota Valenciana perquè Ondara fora la seu d’aquestes importants cites esportives d’àmbit provincial dels JECV.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, i va disputar les finals provincials d’Escala i corda dels XXXIX JECV en les categories infantil i juvenil, fent molt bones partides i aconseguint alçar-se com a campiona provincial en les dues categories. En les finals van participar les escoles de Benidorm, l’Alfàs, Beniarbeig-Verger, Finestrat, Dénia, Sella-Relleu i Ondara.

Els 2 equips d’Ondara van quedar primers provincials guanyant totes les partides disputades. L’equip infantil va estar integrat per José Mengual, Fèlix Peñarrubia, Andreu Mullor i Arnau Mas. I el juvenil, per Adrian Duro, Felipe Costa i Andreu Mas. Els juvenils jugaran les finals autonòmiques el 25 de juny, i els infantils el 4 de juliol, ambdós equips en Onda (Castelló).

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als equips ondarencs, així com als seus entrenadors per la fantàstica temporada que estan fent. Van lliurar els premis Vicent Molines, vicepresident de la Federació; les Regidores d’Ondara, Mar Chesa i Raquel López; i el Regidor Miguel Gomis.

JECV – Fase final provincial d’Alacant d’escala i corda

Infantil:

1. Ondara

2. Dénia

3. Sella-Relleu

4. Finestrat

Cadet:

1. Beniarbeig-El Verger A

2. Petrer

3. Murla-Parcent

4. Beniarbeig-El Verger B

Juvenil

1.Ondara

2.Benidorm

3.Beniarbeig-El Verger

4.Alfàs del Pí

Publicado en Actualitat, Esports.