LA PREINSCRIPCIÓ EN LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS D’ONDARA ES REALITZARÀ DEL 17 DE JUNY FINS AL 21 DE JULIOL 2021 EN LA NOVA WEB WWW.ESPORTSONDARA.COM

Aquesta nova web www.esportsondara.com donarà tota la informació relacionada amb les escoles esportives municipals d’Ondara

Ondara, 17.06.21. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, ha donat a conèixer que de cara a la pròxima temporada, les preinscripcions per a les Escoles Esportives Municipals es realitzaran des del 17 de juny i fins al 21 de juliol, com a novetat, en la nova web engegada per l’àrea d’Esports municipal: www.esportsondara.com

Mar Chesa, acompanyada per l’equip tècnic de l’àrea esportiva, ha anunciat que a partir d’ara les Escoles Esportives Municipals d’Ondara compten amb aquesta nova pàgina web específica que permetrà facilitar i agilitzar la gestió de les matrícules, i aportarà informació d’interès com a normativa i reglaments, actualitat, o instal·lacions esportives municipals, entre altres. Des d’avui ja està activa la nova web d’esports municipal: www.esportsondara.com

MATRÍCULES E.E. MUNICIPALS ONDARA 2021-2022

Del 17 de juny al 21 de juliols s’ofereix la possibilitat de reservar la plaça esportiva per a millorar la gestió dels equips i entrenadors de la temporada 2021-2022. Fins al 21 de juliol es podrà formalitzar la inscripció, aportant tota la documentació necessària en l’apartat de «Matrícules Esportives Obertes 2021-2022» de la web www.esportsondara.com. Per a poder realitzar la inscripció s’haurà d’abonar la totalitat de la taxa corresponent a cada escola, o bé 50 euros en concepte de reserva de plaça, i en començar la temporada, s’abonarà la resta.

Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ofereixen per al nou curs 2021-2022 un total de set disciplines esportives: futbol, bàsquet, gimnàstica rítmica, tennis-taula, pilota valenciana, escola multiesportiva (de 4 a 6 anys), i tennis. Des de la Regidoria d’Esports es recorda als usuaris la necessitat de formalitzar la inscripció en el període fins al 15 de juliol, i s’ha animat a les famílies a inscriure els xiquets i xiquetes en alguna de les Escoles Esportives Municipals, l’objectiu de les quals és la formació integral de valors relacionats amb la pràctica esportiva. Quant als preus de les Escoles Esportives Municipals, es mantenen els mateixos que aquest curs 2020-2021, amb descomptes per ser resident a Ondara i per tindre germans inscrits.

CLOENDES DE LES ESCOLES ESPORTIVES

Aquesta temporada 2020-2021 ha comportat dificultats per a desenvolupar la normal activitat de les escoles esportives, que es va veure aturada durant els mesos de gener i febrer a causa de l’alta incidència de covid; mentre que des de març, entraments i competicions s’han reprès segons s’alçaven les restriccions. Des de la Regidoria d’Esports es té la intenció que en aquesta temporada atípica els integrants de totes les escoles puguen gaudir, en la mesura del possible, d’activitats per a posar fi a la temporada, i per això, cadascun dels equips i modalitats tindran la seua pròpia cloenda amb actes propis (berenars, tornejos, lliurament de medalles, etc). En tennis taula realitzen un torneig i berenar l’11 de juny; en tennis el 19 de juny amb torneig i trofeus; en pilota, per equips hi haurà berenar i lliurament de medalles; en gimnàstica rítmica el 16 de juny hi ha exhibició de categoria baby, medalles i berenar; i des de categoria prebenjamí fins a cadet el dia 17; en futbol cadascun dels equips tindrà el seu propi berenar i lliurament de medalles; i en bàsquet hi haurà medalles i berenars per cada categoria. Els coordinadors de les diferents disciplines informaran les famílies de les dates i horaris concrets, ja que es tracta d’esdeveniments només per als integrants de cada equip per a mantindre els aforaments i els grups bambolla en els casos necessaris.

Publicado en Actualitat, Esports.