EL II TORNEIG NITS D’ESTIU SE CELEBRARÀ DEL 14 AL 28 DE JULIOL AL POLIESPORTIU D’ONDARA

El torneig va dirigit a majors de 16 anys; es disputarà en tres esports: futbol sala, futbol 7 i bàsquet (femení i masculí); i les inscripcions es poden realitzar per equips fins al 7 de juliol; i per jugador/a fins al 13

Ondara, 17.06.21. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria d’Esports que dirigeix Mar Chesa, ha tornat a impulsat per a aquest estiu de 2021 la celebració del II Torneig Nits d’Estiu d’Ondara, que es disputarà en tres disciplines esportives: futbol sala, futbol 7, i bàsquet (masculí i femení), al Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza d’Ondara; una instal·lació que estarà novament habilitada com un espai segur i lliure de Covid-19 per a la pràctica esportiva aquest estiu, al igual que l’any passat, quan es va celebrar la primera edició d’aquest torneig, sent tot un èxit. El poliesportiu municipal compta amb diverses pistes esportives a l’aire lliure que permetran realitzar les activitats en un entorn segur, seguint el protocol especial establit per l’Ajuntament d’Ondara quant a aforament i mesures de seguretat i higiene.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, en col·laboració amb els diferents clubs esportius locals, es proposa per a les nits d’aquest estiu aquest triple torneig, que tindrà una programació regular del 14 al 28 de juliol 2021. La fase de grups se celebrarà del 14 al 20 de juliol; i les semifinals i finals, el 22 i el 28 de juliol respectivament. El 9 de juliol es realitzaran els sortejos per a dirimir els partits per grups.

Es tracta d’un torneig d’àmbit local i comarcal, i cal fer la inscripció per equips fins al 7 de juliol i per jugador/a fins al 13 de juliol. El preu de les inscripcions és de 25 euros per cada equip; i de 10 euros 1 modalitat (o 15 euros en 2 modalitats) per cada jugador/a (en concepte d’assegurança). Els equips seran d’un màxim de 16 participants, i hi haurà diversos equips per cada modalitat: bàsquet masculí (majors de 16 anys); bàsquet femení (majors de 16 anys); futbol 7 (de 16 a 35 anys); futbol 7 veterans (a partir de 35 anys), i futbol sala (majors de 16 anys). La participació pot ser tant masculina com femenina. Les inscripcions es poden realitzar ja al correu nitsdestiu@ondara.org .

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.