LA POLICIA LOCAL D’ONDARA ESTRENA PERFIL A LES XARXES SOCIALS

Els nous canals de la Policia Local d’Ondara arriben a Facebook i Instagram per tal d’activar una nova via de comunicació amb el veïnat ondarenc

Ondara, 10.06.2021. La Policia Local d’Ondara ha activat aquest mes de juny nous perfils a les xarxes socials amb l’objectiu d’obrir nous canals de comunicació directa amb la ciutadania d’Ondara. En concret, s’han activat una pàgina de Facebook (https://www.facebook.com/Polic%C3%ADa-Local-Ondara-101328785508497 ) i un perfil a Instagram https://www.instagram.com/policialocalondara/ . Segons ha detallat l’Alcalde d’Ondara i responsable de l’àrea de Seguretat Ciutadana, José Ramiro, amb aquestes ferramentes comunicatives s’apropa a la ciutadania d’Ondara el treball diari que realitza la Policia Local d’Ondara i es potencia el coneixement de les funcions de la nostra policia de proximitat, al mateix temps que s’ofereix al cos policial local una forma directa d’arribar a tots els veïns i veïnes d’Ondara.

El cap de la Policia Local d’Ondara, Antoni Galiano, ha explicat que a través d’aquestes pàgines es publicaran actuacions, consells, informació i activitat de la Policia Local amb interés general per a la població, relacionades amb la seguretat ciutadana. Els perfils, que naixen amb vocació de comunicació bidireccional, estan oberts a comentaris, preguntes o crítiques, sempre que es faça amb respecte, no tenint cabuda insults o menyspreus o amenaces cap a persones o col·lectius, tal i com s’indica la seua política d’ús, segons matisa Galiano.

A més, s’ha habilitat a través de la pàgina de Facebook un botó de cridada directa al telèfon de la Policia Local d’Ondara que està disponible les 24 hores, i també una bústia de missatgeria on es podran realitzar suggeriments i consultes que seran contestades com més aviat millor.

Des de la Policia Local d’Ondara es convida als veïns i veïnes que s’adherisquen a aquestes pàgines per a estar connectats d’una forma àgil i directa amb l’activitat de la Policia Local.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.