LA REGIDORIA DEL MAJOR D’ONDARA OFEREIX UN TALLER PER A ACOSTAR ALS MAJORS L’ÚS DE LES NOVES TECNOLOGIES

Ondara, 11.06.21. La Regidoria del Major d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, ha anunciat a posada en marxa d’un nou programa dirigit a les persones majors del municipi, l’objectiu del qual és apropar la utilització de les noves Tics; fomentant i donant estratègies en l’ús del smartphone, tablets i ordinadors a les persones majors. Des de la Regidoria del Major es vol continuar així cobrint les necessitats de les persones majors.

El taller constarà de 4 sessions, de 90 minuts cadascuna, a celebrar els dies 6, 8, 13 i 15 de juliol (dimarts i dijous); es tracta dels mateixos dies que es ve celebrant el taller de memòria – ment activa al Centre Social d’Ondara, que finalitza les seues sessions l’1 de juliol. Les persones interessades a apuntar-se en el nou taller de noves tecnologies, poden fer-ho des del dilluns 14 de juny al Centre Social d’Ondara. Per a apuntar-se han d’estar empadronats a Ondara i ser socis de la UPJO.

L’objectiu general del projecte és donar eines per a que el major adquirisca agilitat en l’ús d’aquests elements en la seva vida quotidiana, i la metodologia empleada és adaptada al Major. Estarà conduït per dos tècnics especialitzats amb Majors, Tere Fullana i Juan Antonio Domenech.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.