JA ESTÀ ACABAT EL NOU MURAL ARTÍSTIC DE LA REGIDORIA D’IGUALTAT D’ONDARA DEDICAT A FRIDA KAHLO, OBRA DE PACO CHIKA

Ondara, 09.06.21. Aquest nou mural, com a forma d’expressió d’art urbà, es ve a sumar a les obres realitzades recentment emmarcades en la primera mostra d’art al carrer d’Ondara (MART 2021), i a les pintures creades al llit del riu, continuant així amb la creació d’un museu d’art urbà a l’aire lliure en el casc d’Ondara, que omplin de color i vida el centre del poble.

El mural dedicat a Frida Kahlo ha estat creat per l’artista Paco Chika. Es tracta d’una iniciativa impulsada i sufragada per la Regidoria d’Igualtat que dirigeix Raquel Mengual, amb la que des del departament d’Igualtat es vol retre homenatge la pintora Frida Kahlo com referent per al feminisme i per la seua superació personal.

El nou mural artístic està ubicat al passeig del riu Alberca, al costat d’una de les obres creades per Larouch per a la mostra d’art al carrer d’Ondara (abril 2021).

Publicado en Actualitat, Cultura.