LA REGIDORIA DEL MAJOR D’ONDARA OFEREIX UNA COMÈDIA MUSICAL DE LINA MORGAN EL 20 DE JUNY A LA PLAÇA DE BOUS

La Regidoria del Major de l’Ajuntament d’Ondara ha programat per al diumenge 20 de juny a les 19 hores a la Plaça de Bous d’Ondara una obra musical: «Soltera y sola en la vida», de Lina Morgan, a càrrec de «Siete comediantes»

«Soltera y sola en la vida», de Lina Morgan, és una comèdia que conté tots els elements propis del musical: Frivolitat en el tractament de qualsevol tema; senzillesa en el caràcter de tots els personatges; equívocs, cançons coreografiades… ací hem triat els temes que ens han semblat més populars, variats i originals.

Per motius de seguretat i aforament cal reservar l’entrada a la Casa de Cultura o www.agendaondara.es

REGIDORIA DEL MAJOR * AJUNTAMENT D’ONDARA

https://agendaondara.es/evento/10704-soltera-y-sola-en-la-vida-una-comedia-musical-de-lina-morgan

Publicado en Actualitat, Ajuntament.