ONDARA VA ACOLLIR EL DIVENDRES LES FINALS PROVINCIALS BENJAMÍ I ALEVÍ DELS XXXIX JECV EN LA MODALITAT D’ESCALA I CORDA

Els equips de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara es van alçar com a campions provincials en les categories benjamí i aleví

Ondara, 07.06.21. La fase final provincial dels XXXIX Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en la modalitat d’Escala i Corda es va celebrar al Trinquet Municipal d’Ondara divendres passat 4 de juny, arran del conveni de col·laboració signat per l’Ajuntament amb la Federació de Pilota Valenciana perquè Ondara fora la seu d’aquestes importants cites esportives d’àmbit provincial dels JECV.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, i va disputar les finals provincials d’Escala i corda dels XXXIX JECV en les categories benjamí i aleví, fent molt bones partides i aconseguint alçar-se com a campiona provincial en les dues categories. En les finals van participar les escoles de Finestrat, Sella-Relleu, Beniarbeig-Verger i Ondara.

Ells 2 equips d’Ondara van quedar primers provincials guanyant totes les partides disputades. L’equip benjamí va estar integrat per Alma Contrí, Marc Domènech, Unai Forqués i Guiu Vizuete. I l’aleví per Dani Serra, Uxue Arbona, Íker Costa i Joan Garrido.

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als equips benjamí i aleví, així com als seus entrenadors. Van lliurar els premis benjamins Vicent Molines, vicepresident de la Federació i Mar Chesa, Regidora d’Esports d’Ondara. Els premis alevins els va lliurar José Ramiro, Alcalde d’Ondara.

JECV – Fase final provincial d’Alacant d’escala i corda

BENJAMÍ:

1. Ondara

2. Beniarbeig-El Verger

3. Finestrat

4. Sella-Relleu

ALEVÍ:

1. Ondara

2. Sella-Relleu

3. Beniarbeig-El Verger

4. Finestrat

Publicado en Actualitat, Esports.