PRIMERES COMPETICIONS DE LA TEMPORADA PER ALS INTEGRANTS DE L’ONDARA TRI-ESPORT

* Comunicat Ondara Tri-Esport*

PRIMERES COMPETICIONS DE LA TEMPORADA PER ALS INTEGRANTS DE L’ONDARA TRI-ESPORT

Després de molts mesos de restriccions per fer front a la pandèmia de la COVID-19, la millora de la situació epidemiològica ha permès reprendre les competicions del calendari triatlètic. De fet, ja en el mes d’abril, Javi Mohedano va ser el primer membre del club en poder tornar a sentir la emoció de vestir-se el tritraje participant al Infinitri Half Penyíscola (1900m, 90km, 21km) amb un temps fantàstic de 4h40’10».

No obstant, no va ser fins al passat 23 de maig quan la majoria de membres del club van debutar, per fi, al Triatló de Gandia. En aquest cas, es tractava d’una prova enmodalitat Sprint (750m, 20km, 5km) on ni tan sols la pluja ens va impedir obtindre uns grans resultats individuals i col·lectius, amb un destacable cinquè lloc en la classificació per equips.

Per últim, aquest cap de setmana també ha sigut molt intens pel que fa a competicions. La primera d’elles va ser el Triatló de Cullera, prova que suposava el debut de l’Ondara Tri-Esport en la Lliga de Clubs de la Comunitat Valenciana (divisió promoció), una lliga composta per 5 competicions (duatlons i triatlons) en les que prima el resultat col·lectiu dels cinc esportistes participants de cada club. En el nostre cas, vam estar representats per Jorge (3er classificat de la general), Vicent, Oscar, Javi i Miguel Àngel.

Ja en diumenge, Vicent tornaria a representar al club al Campionat Autonòmic d’Aquatló de Cullera amb un 6é lloc de la general i Lluís i Nando participarien al Campionat d’Espanya de Llarga Distància (3900m, 180km , 42km) disputat en Girona, amb un temps de 12h22’58» i 12h30’19», respectivament.

Per estar al dia de les nostres competicions, també ens podeu seguir als nostres perfils de Facebook i Instagram.

Ondara Tri-Esport

* Comunicat Ondara Tri-Esport*

Publicado en Actualitat, Associacions.